Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta

Ovo su kursevi koji svojim programom obuhvataju teme i sadržaje prilagodjene za naše najmladje kandidate uzrasta od 3 do 6 godina, takodje oni su podeljeni na podnivoe te se deca priključuju onom kursu koji je adekvatan njihovom uzrastu i prethodnom iskustvu u učenju engleskog jezika. Ovi kursevi su tako koncipirani da uvode decu u svet engleskog jezika kroz priče, bajke i karaktere koji su im poznati i za koje su oni emotivno vezani, što je od fundamentalnog značaja za usvajanje jezika u ovim godinama. Metoda koju koristimo se zove Total Physical Response i omogućava da deca usvajaju engleski kao što bi učili svoj maternji jezik. Takodje pri izboru nastavnog materijala uzete su u obzir i dečije psihološke karakteristike te su omiljene igrice, aktivnosti i motoričke vežbe važna edukativna sredstva koja doprinose razvoju komunikativnih veština. Zakoračiti u svet engleskog za naše mališane znači zaploviti u svet bajki i Disney junaka.

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani se mogu priključiti kursu tokom cele godine a glavni upisni rok je početkom septembra.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.