Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs grčkog jezika

Nastavni plan ovih kurseva pokriva sve aspekte 4 jezičke veštine: Čitanja, pisanja, slušanja i govora inkorporirajući ih u bogatu grčku kulturu. Uz raznovrstan i detaljno osmišljen program kandidati su motivisani da aktivno učestvuju u procesu učenja kroz projekte, gledanje video odlomaka i slušanje grčke muzike kako bi se postigao cilj što veće prisutnosti grčkog jezika u učionici.

Kursevi prate nivelaciju zajedničkog evropskog okvira za jezike od početnog nivoa A1 do srednjih i naprednih nivoa poznavanja jezika. Dužina trajanja kurseva i fond časova zavise od nivoa koji se pohadja. Početni kurs A1 se sluša 2 semestra od kojih svaki traje 3 meseca (27 dvočasa), u dinamici od 2 dvočasa nedeljno. Početni srednji kurs A2 se sluša 2 semestra u trajanju od 4 meseca (36 dvočasa).

Termini časova su usaglašeni sa raspoloživim vremenon kandidata, te se časovi mogu pohadjati tokom celog dana.

Učite grčki u prijatnoj atmosferi i uživajte u programu koji smo pripremili za Vas uz podršku visoko stručnih i motivisanih profesora željnih da prenesu svoju ljubav prema jeziku.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.