Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Intenzivni kurs norveškog jezika

Nemate puno vremena a želite da naučite da se sporazumevate na norveškom u svakodnevnim situacijama! NA PRAVOM STE MESTU!

Mi imamo rešenje – SURVIVAL LANGUAGE COURSES! Kursevi koji će vam omogućiti da "preživite" i snadjete se u prodavnici, na ulici, u banci, restoranu, na autobuskoj stanici, aerodromu... Ove kurseve mogu slušati apsolutni početnici, ali i oni koji imaju odredjeno predznanje. Naravno pre pristupanja kursu neophodno je da kandidati obave testiranje, osim ako nikada ranije nisu učili jezik.

Kada su u pitanju ovi kursevi za nivoe viši početni A2 i srednji B1 , onda se pored gore pomenutih tema na kursu obradjuju i sledeće : komunikacija preko telefona, zakazivanje sastanaka, teme vezane za putovanja, i uopšte teme vezane za radno okruženje. Dinamika časova je 3 do 5 puta nedeljno po dvočas , a trajanje kurseva je mesec dana za početne nivoe i 2 meseca za srednje i više.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.