Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs švedskog jezika za odrasle

Švedski jezik pripada grupi severno germanskih jezika i veoma je sličan norveškom i danskom. Govori ga otprilike 8.7 miliona ljudi najviše u Švedskoj i delovima Finske. Kursevi švedskog jezika u ponudi škole Smiley prate nivelaciju zajedničkog evropskog okvira za jezike CEFR, od A1 početnog do srednjih i naprednih nivoa učenja B1 i B2.

Trajanje kurseva zavisi od nivoa koji se pohadja, te početni kurs A1 traje mesec i po dana, sa fondom od 14 dvočasa, a početni srednji A2 traje tri i po meseca sa ukupnim fondom od 31 dvočasa. Nastavna sredstva i udžbenici koji se koriste u nastavi su preporučeni od strane institucija i univerziteta iz Švedske gde se koriste u podučavanju švedskog kao stranog jezika.

Standardna dinamika nastave je 2 puta nedeljno po dvočas a moguće je da se kursevi slušaju i kao intenzivni, što podrazumeva 3 ili 5 puta nedeljno po dvočas. U nastavi se koriste savremene metode podučavanja, kroz upotrebu dvd i internet sadržaja.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.