Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs kineskog jezika za odrasle

Kineski je jezik sa najviše maternjih govornika u svetu a pripada grupi sino-tibetanskih jezika. Postoji veliki broj dijalekatskih razlika u okviru kineskog, ali jedna od njih - mandarinski kineski - je zvanična govorna varijanta kineskog, te zvanični jezik Republike Kine i jedan od zvaničnih jezika država u okolini.

Kina je zemlja sa najdinamičnijim privrednim razvojem i predstavlja najuticajnijeg učesnika na globalnom tržištu poslovanja. Takodje Kina ima 5000 godina staru istoriju i bogato kulturno nasledje vredno istraživanja. Sve ove činjenice potvrdjuju da poznavanje ovog jezika može da Vam otvori nove mogućnosti u pogledu poslovnog napredovanja, ali i da otkrije i približi jedinstvenu i neponovljivu kinesku tradiciju.

Škola Smiley teži, kao i uvek kada je podučavanje u pitanju, da ponudi što praktičniju i inovativnu nastavu čiji je akcenat na reprodukciji i govoru uz preuzimanje uloga, učestvovanje u diskusijama i prezentovanje multi medijalnih projekata.

Kursevi kineskog prate CEFR podelu i nivelaciju, a trajanje kursa zavisi od nivoa koji kandidat pohadja. Trajanje kursa A1 nivoa iznosi 3,5 meseca.

Ukupan fond časova za nivo A1 je 32 dvočasa, dinamika slušanja je 2 puta nedeljno po dvočas a termini usaglašeni sa potrebama kandidata.

Akcenat je na usvajanju dužih rečeničnih fraza i delova dijaloga iz autentičnih, situacija, reprodukciji glasova i prepoznavanju najosnovnijih pisanih karaktera. Metod u podučavanju je savremen i usaglašen sa sposobnostima polaznika. Naš moto je Kineski ne mora da bude "težak".

Dodjite da zajedno zakoračimo u taj svet u slikama i upoznamo se sa jezikom koji je naizgled tako komplikovan, a ipak tako zanimljiv.

Cena kursa A1 iznosi 335 eura i može se platiti u ratama.

upis novih kandidata online kursevi

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.