Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs francuskog jezika za adolescente i odrasle

Francuski jezik se govori u 29 zemalja sveta, a prema novijim statistikama govori ga, samo u Evropi, oko 77 miliona ljudi i to kao maternji jezik.

Medjutim iako je popularan i romantičan za slušanje, još uvek važi za jedan od "težih" jezika za učenje.

Profesori u školi Smiley su se pobrinuli da učenje francuskog postane lakše i efikasnije, koristeći moderne metode i bazirajući podučavanje na komunikativnom pristupu koji podrazumeva aktivnu konverzaciju na francuskom od samog početka. Naravno, fokus je na razvoju sve četiri jezičke veštine: govor, pisanje, slušanje i čitanje. Nastava obuhvata, osim osnovnog materijala predvidjenog udžbenikom, mnoštvo dodatnih zanimljivih aktivnosti poput tematskih i filmskih časova, kroz koje ćete upoznati ne samo francuski jezik već i kulturu i tradiciju.

Kursevi francuskog za odrasle pokrivaju nivoe od A1 do C1, prateći pri tome nivelaciju Evropskog referentnog okvira za jezike. Trajanje kurseva je od 3 do 6 meseci što zavisi od nivoa koji kandidat pohadja, a dinamika nastave za ove standardne kurseve je 2 puta nedeljno po dvočas (90 minuta). Grupe su manje, do 6 polaznika.

Upis kandidata je tokom cele godine, a tokom kursa kandidati se mogu pripremiti za polaganje medjunarodno priznatih DELF I DALF ispita.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.