Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs španskog jezika za odrasle

Cilj ovih kurseva je da kroz bogat sadržaj i inovativan metodološki pristup obezbede kandidatima efikasno usvajanje jezika u prijatnoj i opuštenoj atmosferi španske muzike i temperamentnog duha.

Kursevi prate CEFR nivelaciju od A 1 početnog do C1 naprednog nivoa, pri čemu trajanje kurseva zavisi od nivoa koji se sluša. Početni kursevi traju 3 meseca a srednji i viši 4 i više meseci. Standardna dinamika je 2 puta nedeljno po dvočas a moguće je da se nastava sluša u intenzivnoj varijanti koja podrazumeva 3 do 5 puta nedeljno po dvočas. U tom slučaju se i trajanje kurseva srazmerno skraćuje.

U fokusu je veština govora pored rada na usvajanju sve 4 jezičke veštine (govor, slušanje, pisanje i čitanje). U nastavi se koriste udžbenici koji su izdanja eminentnih španskih izdavačkih kuća a pored osnovnog materijala koriste se video snimci i interaktivni materijal.

Kao dopunu nastavi organizujemo i radionice koje imaju za cilj da motivišu konverzaciju na španskom jeziku kao i da pruže socijalne i kulturološke aspekte učenja jezika.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.