Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs ruskog jezika za odrasle

Ruski jezik je najrasprostranjeniji slovenski jezik sa 150 miliona maternjih govornika. Poznavanje ruskog jezika može da Vam otvori mnoge poslovne mogućnosti kao i da omogući da saznate više o bogatom kulturnom nasledju Rusa.

Kursevi prate nivelaciju od A1-početnih do C1-najvišig kurseva po zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike i traju od 3 do 6 meseci, u zavisnosti od nivoa.

Fond časova tj. dvočasa zavisi od nivoa koji kandidat pohadja, te npr. za početni nivo A1 (A1/1 i A1/2) fond časova iznosi 45 dvočasa. Dinamika nastave je, u standardnoj varijanti 2 puta po dvočas a u intenzivnoj 3 ili više puta nedeljno po dvočas. Nastava se odvija u manjim grupama do 6 polaznika.

Bez obzira na to koji nivo kursa je u pitanju, oblasti jezika koje kursevi sadržajem pokrivaju su: interakcija i komunikacija u svakodnevnim situacijama, govorna fluentnost, veštine slušanja, veštine izgovora...

U podučavanju se koristi komunikativni metod uz primenu najnovijih udžbenika, koji su originalna izdanja iz Rusije. Pored ovog osnovnog materijala koriste se dodatni u vidu autentičnih audio i video zapisa i interaktivnih vežbanja.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.