Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs italijanskog jezika za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su prilagodjeni i posebno osmišljeni za decu školskog uzrasta i srednjoškolce. U zavisnosti od uzrasta dece i njihovog nivoa znanja zavisi i odabir programa po kome će učiti, a metodologija je prilagodjena dečijim interesovanjima i u prvi plan stavlja komunikativan pristup.

Uz mnoštvo zanimljivih aktivnosti koje podrazumevaju video prezentacije i interaktivne igrice za učenje jezika, deca pored jezika uče puno o italijanskim običajima, hrani, kulturi i umetnosti. Savremen koncept podučavanja takodje podrazumeva organizaciju projekata i radionica posvećenim različitim temama po izboru dece, pri čemu je cilj interakcija na italijanskom jeziku.

Kursevi traju 9 meseci i prate školsku godinu. Dinamika nastave je 2 puta nedeljno po sat vremena, a grupe su manje od 3 do 5 kandidata. Vreme održavanja časova je prilagodjeno potrebama kandidata, a u nastavi se koriste publikacije eminentnih italijanskih izdavačkih kuća specijalizovanih za učenje italijanskog jezika.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.