Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs nemačkog jezika za preduzeća

Posebna ponuda u našoj školi je nastava za preduzeća

Kako bi odgovorili potrebama i izašli u susret Vama i Vašim zaposlenima organizujemo kurseve u našim ili Vašim prostorijama uz mogućnost izbora dinamike časova kao i termina održavanja istih. Kursevi u ponudi su opšti, poslovni kao i kursevi specijalizovani za odredjene profesije (medicina, pravo, bankarstvo, osiguranje, finansije, tehnika, turizam, itd...)

Nastavni plan ovih kurseva se može osmisliti tako da se akcenat stavi na određene jezičke veštine i vokabular koji je od velikog značaja za što adekvatniju obuku kandidata za obavljanje specificnih poslovnih zadataka. Naravno kursevi pripremaju kandidate za pisanje svih relevantnih formi i oblika korespondencije (poslovna pisma, izveštaji, e-mails...)

Optimalno trajanje kurseva je od 3 do 6 meseci što zavisi od nivoa koji kandidat pohadja, a pored ove standardne varijante nudimo i INTENZIVNE KURSEVE koji podrazumevaju znatno brži put do Vašeg cilja ipak, sve u vezi realizacije kursa je prilagodjeno Vašim zahtevima i mogućnostima. Naši iskusni predavači će se pobrinuti da odaberete kurs i nastavni materijal koji u potpunosti zadovoljava Vaša očekivanja.

Omogućavamo Vam besplatno testiranje u prostorijama Vaše firme ili u prostorijama naše škole.

upis novih kandidata online kursevi

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.