Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

O nama

Škola stranih jezika "Smiley" postoji 13 godina i svoju reputaciju je izgradila nastojanjem da učenje stranih jezika učini drugačijim i kreativnijim iskustvom u odnosu na ono, na koje je većina kandidata navikla. U svojoj metodologiji škola jezika "Smiley" primenjuje najmodernija nastavna sredstva koja podrazumavaju upotrebu audio, video i multimedijalnih, kompjuterski podržanih, sadržaja koja imaju za cilj potpunu interakciju, i primenom kojih kandidat postaje aktivni učesnik u procesu učenja stranih jezika.

Akcenat je na jezičkoj veštini SPEAKING, tj. govora mada su zastupljene i ostale veštine (reading, writing, listening).

Sva nastavna sredstva koja koristi škola stranih jezika Smiley su publikacije najeminentnijih svetskih izdavača: Oxford, Cambridge, Longman, Macmillan... (kada je u pitanju engleski jezik), Hueber Verlag, Duden,Langenscheidt (izdavačke kuće za nemački jezik) Hachette (najveći francuski izdavač), Edilingua (izdavač za italijanske udžbenike), Santillana - Univerzitet iz Salamanke (izdavač španskih udžbenika), takodje, udžbenici za ruski, holandski, norveški i švedski jezik su izdanja iz matičnih zemalja.

Pored ovih koristimo material koji prati i dopunjuje osnovni program kursa, a istovremeno podstiče konverzaciju i dalje proširuje vokabular. Ovi dodatni materijali su tematski vezani za filmove ili popularne pesme na stranom jeziku.

Nastava se održava u tehnički odlično opremljenom i prijatnom ambijentu, a izvode je stručni i visoko kvalifikovani i motivisani profesori stranih jezika koji se redovno usavršavaju na polju podučavanja jezika posećujući seminare i medjunarodne konferencije. Takodje naši saradnici su "native speakers" odnosno maternji govornici jezika.

Pre upisa kandidata neophodno je da se obavi testiranje jezika koje je besplatno i obavlja se u prostorijama naše škole. Na osnovu rezultata testiranja odredjuje se nivo znanja nakon čega polaznik uz konsultacije sa profesorom bira kurs shodno željama i interesovanjima. Pre početka kursa nudimo besplatne demonstracione časove svima onima koji žele da upišu jedan od kurseva u ponudi naše škole i zaista se uvere u kvalitet i savremen pristup koji nudimo. Nakon završenog kursa kandidat polaže finalni test i stiče pravo na diplomu.

Škola stranih jezika Smiley je prvi akreditovan ispitni centar za sprovodjenje CaMLA ispita u Srbiji , autorizovan od strane CaMLA institucije (za više informacija o CaMLA pregledajte sajt www.cambridgemichigan.org). CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta i pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C2. Cambridge Michigan Language Assessments je edukativna organizacija nastala kao proizvod saradnje izmedju Cambridge i Michigan Univerziteta, uglednih i prestižnih institucija na području podučavanja i sertifikovanja engleskog jezika.

Detaljniji opis ovih ispita možete naći na stranici CaMLa ispiti.

Kursevi jezika su podeljeni po nivoima znanja i prate svetski priznatu i usvojenu klasifikaciju "Common European Framework of Reference" od početnog A1 do najvišeg nivoa C2.

POZOVITE NAS!

ŠKOLA STRANIH JEZIKA "SMILEY"

upis novih kandidata online kursevi kursevi za decu

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.